Herdenkingsjaar

Theatervoorstelling HET BEGIN!

Datum 05 July 2024
Tijd 20:00 - 21:00
Locatie Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34
Google maps openen
Toegang Gratis
Georganiseerd door
Logo Cultuurhuis Garenspinnerij

HET BEGIN!


Dit is een productie van Cultuurhuis Garenspinnerij in het kader van Ketikoti. Wij staan stil bij thema’s als inclusiviteit, acceptatie, verbinding, luisteren, vragen stellen en nieuwsgierig zijn naar de ander. Bij het maken van deze voorstelling koppelden we twee werelden aan elkaar die normaal gesproken niet in contact komen: de jongeren van het Jeugdtheaterhuis en de musici van het Symfonieorkest. Samen werkten ze aan dit muzikale theaterstuk.


STEL JE VOOR DAT…


De spelers komen in hun fantasie terecht op verschillende plekken en in nieuwe situaties. Hierdoor ontstaan scenario’s die ze zich eigenlijk helemaal NIET kunnen voorstellen. Toch proberen ze dit door zichzelf de vraag te stellen: ‘Stel je voor dat…’ De muziek in het stuk is van klassieke componisten zoals Haydn, Schubert en Bach.
Tijdens het Ketikoti jubileumjaar wil de gemeente Gouda in samenwerking met de Goudse inwoners en Goudse culturele instellingen dit jaar wijden aan activiteiten en projecten die het verleden herdenken, kennis verruimen en bewustwording van de doorwerking stimuleren. Dit zal bijdragen aan een inclusiever Gouda, dat streeft naar meer gelijkheid in de Goudse samenleving.
Entree: gratis (plek reserveren geadviseerd)

 

Wil je ervaren discriminatie (anoniem) melden? 
Dat kan via Discriminatie.nl

Op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Wij streven naar een gemeente waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Doe mee en zet je in voor een veilige en inclusieve stad waarin discriminatie en uitsluiting geen kans krijgt.

Op de hoogte blijven