Amnesty gastlesdocenten gevraagd

Amnesty Gouda • 2m
Scroll

Amnesty Gouda vraagt al vele jaren actief aandacht voor mensenrechten.

 

Zo zijn er elk jaar activiteiten voor Write for Rights rond 10 december, de Dag van de Rechten van de Mens en op 4 en 5 mei. Amnesty Gouda bedacht een mensenrechtenwandeling in Gouda, die iedereen kan lopen en deze zomer voerden we op de Markt actie voor jongeren in Iran.

Een belangrijk onderdeel is ook het geven van gastlessen op scholen.

Amnesty Gouda zoekt hiervoor (oud-) leerkrachten en docenten met hart voor het geven van lessen over kinderrechten/mensenrechten. 

Hiervoor zijn vanuit Amnesty Nederland voor de verschillende leeftijden en onderwerpen passende lespakketten beschikbaar. Deze kun je zelf aanpassen aan wat door een school wordt gevraagd. Meer informatie over gastlessen en lespakketten vind je op https://www.amnesty.nl/wat-we-doen/educatie/gastdocenten .

 

Op dit moment zoekt Amnesty Gouda vooral mensen voor lessen in het primair onderwijs. Ben je echter bekend met of geïnteresseerd in het geven van lessen in het voorgezet onderwijs of mbo? Dan nodigt Amnesty ook jou van harte uit om te reageren. 

Amnesty Gouda wil voor die doelgroepen ook gastlessen gaan organiseren en meedenkers en meedoeners daarbij zijn zeer welkom! 

 

Wil en kun jij je hiervoor inzetten of ken jij iemand met interesse om dit te doen? Mail dan via: secretariaat@gouda.amnesty.nl

Heb je nog vragen of opmerkingen mail ons of app/bel met Jantine Hansen, tel.nr 06-42099240. 

Amnesty hoort heel graag van je!

Met vriendelijke groeten,

 

Amnesty Gouda

Jantine Hansen en Janneke van Marion 

Doe mee
Wij streven naar een gemeente waarin iedereen zichzelf mag en kan zijn. Doe mee en zet je in voor een veilige en inclusieve stad waarin discriminatie en uitsluiting geen kans krijgt.
Doe mee
Ervaar jij zelf ook discriminatie of zie je het in je omgeving gebeuren? Melden helpt!
Discriminatie melden